Full-service vertaalbureau sinds 1969

Onze medewerkers

Alltrans kan rekenen op een uitgebreid netwerk van betrouwbare medewerkers, stuk voor stuk gediplomeerde vertalers en/of tolken. Vaak schoolden zij bij aan buitenlandse instellingen of hebben zij zich gespecialiseerd in een bepaald vakgebied (juridisch, financieel, medisch, ...) dankzij hun vertaalervaring.

Beschikbaarheid

Onze medewerkers zijn in principe zeer flexibel inzetbaar. Alltrans zorgt ervoor dat de meest geschikte medewerker aan uw opdracht wordt toegewezen. Maar theoretisch mogelijk betekent niet noodzakelijk "altijd" en "onmiddellijk". Daarom is het belangrijk dat u steeds duidelijk aangeeft wat de deadline voor een vertaling is - zo kunnen wij u meteen meegeven of die realistisch is of niet.

Vertrouwelijkheid

Al onze medewerkers respecteren de deontologie van het vak. Zij springen dan ook met de grootste zorg om met vertrouwelijke documenten. Bovendien leeft Alltrans steeds de voorschriften van de privacywetgeving na.

Terminologie

Alltrans beschikt over een uitgebreide "dedicated library" of gespecialiseerde bibliotheek, en ook onze freelancers beheersen terminologie en opzoekwerk tot in de puntjes. Daarnaast rekenen wij op de medewerking van onze klanten, die per definitie specialisten zijn in een vakgebied, om onze vertalers bij te staan in geval van terminologische of inhoudelijke vragen. Dankzij deze wisselwerking met u als klant wordt Alltrans een steeds betere vertaalpartner!